dimarts, 21 de febrer del 2012

Modernitzar l'Esglèsia Catòlica.


Les màquines dispensadores arribades dels EUA després de la Segona Guerra del segle XX primer dispensàven boles de xiclet. Despre hi hem vist de tot, petits supermercats de begudes, diaris, mòbils, condons, pastes colestèriques, roba, rellotges, tirites, accesoris pels gadgets electrònics, tàmpax, tiquets de tren o autobús, xancletes, llibres d'autoajuda, etc.

Aplaudim l'idea del gestors de la catedral de  Solsona de plantejarse, en un acte de valentia inusual pels temps que vivim, la quimera de modernitzar l'Esglèsia Catòlica. Esperem de tot cor que aquesta modesta propaganda els  hi ajudi.



2 comentaris:

  1. Anònim2/23/2012

    Sincerament a mi,això no m'agrada. Crec millor l'exemple de Montserrat,no se que diria la espiritualitat d'aquesta tecnologia, però jo la trobo de mal gust aplicada a quelcon tant intim com encendre una espelma.

    ResponElimina
  2. Si senyor, molt modern!!! Mira però això http://www.articulosreligiososbrabander.es/product_info.php?products_id=431

    ResponElimina

Total de visualitzacions de pàgina:

Cercar en aquest blog

El cràter del Viti i al fons la caldera d'Askja.

El cràter del Viti i al fons la caldera d'Askja.
El 100 m de diàmetre del cràter del volcà Viti (dimoni en islandès), al centre d'Islàndia, no fa imaginar que la seva erupció del 1875 va abocar tones de cendre a l'est de la illa. L'abandó generalitzat de les granges d'aquesta zona van provocar l'onada migratòria més gran d'islandesos als EEUA. Les cendres van arribar a Estocolm. Al fons la caldera d'Asja, formada pel col·lapse de la cambra magmàtica superficial que alimentava les erupcions. Té 50 km qüadrats i una fondària de 270m. Està parcialment inundada formant el llac Öskjuvant. La zóna és buida i hostil. La NASA hi va portar als seus astronautes durant el programa Apol·lo.